Westervoort LIVE

Waar babbel je nu het beste bij met vrienden en bekenden? Juist, in een café! 
Op 26 augustus ontstaat voor de tweede keer het grootste café van de Liemers op de parkeerplaats van AVW'66, onder de naam ‘Westervoort LIVE’ !!

De zaterdagavond van Westervoort in Beweging staat sinds jaar en dag in het teken van feest. Na jarenlang een feestavond bij Zalencentrum Wieleman gevierd te hebben, kwam 5 jaar geleden het initiatief voor een tentfeest in Westervoort. 
Na de edities van Symphonica in Hossa, Hossa en Heisa voorgaande jaren op deze zaterdag, leek er vorig jaar op zaterdag geen feest in een tent plaats te vinden.
Reden voor SPW (Stichting Promotie Westervoort) om het heft weer in eigen hand te nemen en in samenwerking met Zalencentrum Wieleman een nieuw concept te ontwikkelen. Terug naar het idee om een tentfeest te houden om in een gezellige sfeer de vakanties door te nemen voordat alle (basis)scholen weer beginnen en iedereen weer verder gaat met het ‘gewone leven’.
Met diverse aankleding als caféwanden, speciale verlichting en caféattributen wordt een echte kroegsfeer gecreeerd!
De muziek zal verzorgt worden door de ‘The Great Piano's’. Live muziek met twee duelerende piano's, een drumstel, saxofonist en meerdere knotsgekke muzikanten! Aangevuld met een DJ zullen ze zorgdragen voor een avond vol met geweldige (live) muziek! 
Tevens zullen we zorgen voor een fantastische lichtshow wie de verschillende surpriseacts zullen ondersteunen.

De kaartverkoop is inmiddels online gestart via www.ticketkantoor.nl/shop/live17 . 
Per juli zullen er ook kaarten te koop zijn bij Cigo te Westervoort en Zalencentrum Wieleman. 
De kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 15,00. 

Aan de deur € 20,00.