Voorjaarsblues 2018

Drie bands  en een gevarieerd programma bij de VoorJaarsblues Zaterdag 24 maart 2018

Ramblin’ Dog, de 4 mans akoestische bluesband, speelt  als eerste mede door de brede instrumentale bezetting met passie een grote variëteit aan blues.

Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a.

Bootleg Betty deinst er daarna niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid waarvan je gaat genieten.

Het slot van de avond speelt de band of friends, die bestaat uit voormalige bandleden van Rory Gallagher. Een must voor fans van Gallagher maar vooral een enorme aanrader voor liefhebbers van blues en blues rock. Band of Friends is inmiddels vanwege hun energieke, enthousiaste optreden niet meer weg te denken uit de blues rock scene. Je gaat uit je dak met het optreden van Gerry McAvoy (basgitaar), Ted McKenna (drums) en Marcel Scherpenzeel (gitarist).

Tickets:

voorverkoop € 15,--

ticketkantoor 15.80

aan de zaal € 18,--